Падението на Гришо в буквален и преносен смисъл, е

...
  Падението на Гришо в буквален и преносен смисъл, е
Коментари Харесай

Гришо пада заради липса на секс

 

Падението на Гришо в дословен и метафоричен смисъл, е от любовна тъга, написа СЛАВА от супер информиран източник край тенисиста. Всичко почнало с шампионата в Дубай преди месец. 

Там обичаната му -сексапилната хавайка Никол Шерцингер, пристигнала за малко и му наредила, че в случай че държи на нея, няма да остава за " тъпия шампионат ", а ще скочи в самолета за Маями с нея. 

Гордостта на Хасково изгуби в първия кръг и я последва, оставяйки разгневен спонсора на шампионата дубайски супербогаташ. Той един път към този момент е връзвал с неучастието си на шампионата в София, където същият човек е главният филантроп. 

В Съединени американски щати обаче нашето момче го очаквало ужасящо отчаяние. Никол показно му изневерила. Дори фотосите бяха пусната в интернет за признателност, че зарязва кариерата си поради нея. Следващите надпревари демонстрираха, че въпреки облечен в розово, Григор по никакъв начин не се усеща оптимистично и бележи загуба след загуба. Не е от друго, от липса на обич и на секс е, свидетелстват от обкръжението му.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР